Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε μια λεκάνη το γάλα με τη μαγιά και τη ζάχαρη χτυπάμε και μετά προσθετουμε το βούτυρο και μετά το αυγό!! Μετά ανακατεύουμε και προσθέτουμε σιγά σιγά το αλεύρι μέχρι να έχουμε μια ομορφη ζύμη μαλάκια και κάνουμε μασάζ με βούτυρο και αφήνουμε τη ζύμη να φουσκώσει!! Μόλις...