Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βήμα 1 Προθερμαίνετε το φούρνο στους 150° C. Βουτυρώνετε μια μακρόστενη φόρμα ή μια μέτρια στρογγυλή φόρμα με τρύπα στο κέντρο. Τεμαχίζετε τη σοκολάτα και τη λιώνετε σε μπεν μαρί (σε ένα μπολ πάνω από μια κατσαρόλα με νερό που σιγοβράζει, χωρίς ο πάτος του να αγγίζει μέσα στο...