Η σωστή θερμοκρασία για το τηγάνισμα είναι:
Βουτάμε τις ντομάτες σε καυτό νερό και τις βγάζουμε αμέσως για να ξεφλουδιστούν εύκολα.
Αφού τις ξεφλουδίσουμε, τις τεμαχίζουμε σε κομμάτια για σαλάτα - κρατάμε το μισό κιλό για να φτιάξουμε ένα δροσιστικό και μυρωδάτο dressing.
Τις βάζουμε στο μπλέντερ, προσθέτουμε το δυόσμο, το βασιλικό, την πιπεριά, αλάτι ανάλογα με τα γούστα, μία πρέζα ζάχαρη, 50 γρ. λάδι και το ξίδι.
Αλέθουμε το μείγμα μας, μέχρι να γίνει ομοιόμορφος πολτός και περιχύνουμε τις ντομάτες μέσα στη σαλατιέρα με αυτό.
Αν έχουμε υπομονή, βάζουμε τη σαλάτα για μισή ωρίτσα στο ψυγείο και σερβίρουμε με ψωμάκι φρέσκο για βουτηχτές!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.