Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Με τα χέρια μας μαδάμε πολύ καλά το κανταΐφι ώστε να ξεχωρίσουν οι ίνες του και να αφρατέψει. Βάζουμε το μισό σε ταψί διαμέτρου. 24 εκ., πιέζουμε προς τα κάτω να γίνει μια ομοιόμορφη και συμπαγής βάση και αλείφουμε με το μισό βούτυρο.Κρέμα Σε μια κατσαρόλα βάζουμε την κρέμα...