Οι μπανάνες είναι από τα προϊόντα που θα έπρεπε να φυλάσσονται σε θερμοκρασία δωματίου, αλλά αν αποφασίσετε να τις βάλετε στο ψυγείο, φρόντισε πρώτα να τυλίξετε με μεμβράνη τις άκρες τους για να μην περνάει η υγρασία.
Χτυπάμε στον κάδο του μίξερ με το σύρμα στη δυνατή ταχύτητα την κρέμα γάλακτος με τη ζάχαρη άχνη μέχρι να αφρατέψει η κρέμα και να γίνει σαντιγί. Αποσύρουμε τον κάδο από το μίξερ και ρίχνουμε σε 3 δόσεις το ζαχαρούχο γάλα ενώ παράλληλα ανακατεύουμε με απαλές κυκλικές κινήσεις....