Για να φτιάξετε γκανάζ, ρίχνετε σε ένα μπολάκι κουβερτούρα σε κομμάτια και χλιαρό γάλα ή κρέμα γάλακτος. Ανακατεύετε συνεχώς μέχρι η γκανάζ να αποκτήσει λεία, ομοιόμορφη και γυαλιστερή δομή.
Σαν σήμερα έχουμε γιορτή στο σπίτι, καθώς γιορτάζει ο αγαπημένος μου αδερφός και ο μονάκριβος γιος της οικογένειας! Νωρίτερα η μαμά μας πήγαινε στο εκκλησάκι του Αι- Γιώργη και αποβραδίς έβγαζε τα υλικά από το ψυγείο και ετοίμαζε το σιρόπι.Την άλλη μέρα γέμιζε τα βάζα με...