Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Λαδώνουμε και αλατοπιπερώνουμε καλά το κοτόπουλο. Σε τηγάνι που καίει, σοτάρουμε καλά το κοτόπουλο και από τις δύο μεριές. Θέλουμε να πάρει καλό χρώμα από όλες τις πλευρές. Αφαιρούμε το κοτόπουλο από το τηγάνι, σκουπίζουμε το τηγάνι προαιρετικά, ρίχνουμε το λάδι και σε αυτό...