Για να πετύχει το κέικ πρέπει το αλεύρι να είναι κοσκινισμένο και ο φούρνος καλά προθερμασμένος. Μην να ανοίγετε πολλές φορές το φούρνο κατά τη διάρκεια του ψησίματος και ελέγχετε τη διαδικασία τοποθετώντας ένα μαχαίρι στο κέντρο της φόρμας.
Καλημέρα σας, αγαπημένοι μου φίλοι! Ο τίτλος της σημερινής ανάρτησης πιθανολογώ ότι σας έκανε να απορήσετε! Σοκολάτα κ παντζάρι; Τι αλλόκοτος συνδυασμός είναι τούτος; Παλιότερα είχα φτιάξει αυτό τοbrownie με κολοκύθιατο οποίο έχει αποδειχθεί μεγάλο σουξέ! Πια εμπιστεύομαι τα...