Για ένα υπέροχο βραστό αυγό κάθε φορά, βάζετε το δοχείο σας σε βράση και μετά απενεργοποιήστε τη φωτιά. Αφήστε τα αυγά σας να παραμείνουν στη θερμαινόμενη κατσαρόλα για 12 λεπτά και στη συνέχεια μεταφέρετέ τα σε κρύο νερό.
Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη και ρίχνουμε σταδιακα τα αυγά. Συνεχιζουνε για τρια λεπτά το χτύπημα.Ρίχνουμε σταδιακα το αλεύρι μας με τα αρωματικα και το γάλα Ανακατεύουμε απαλα.Αλευρώνουμε τα φρουι μας και τα ρίχνουμε κι αυτά ανακατευοντας πάντα απαλα για να γίνει αφράτο το...