Φιλέτο αρνιού με ταλιατέλες

Φιλέτο αρνιού με ταλιατέλες

Από την ιστοσελίδα: http://www.toarkoudi.gr

Υλικά

  • 400 γρ. φιλέτο αρνιού
  • 40 γρ. κόκκινο κρασί
  • 40 γρ. ελαιόλαδο
  • 30 γρ. μέλι Χαλκιδικής
  • αλάτι και πιπέρι
  • θυμάρι
  • 1 φλ. τσαγιού αλεύρι
  • 150 γρ. ταλιατέλες βρασμένες
  • 100 γρ. καρότα
  • 80 γρ. κόκκινη πιπεριά


Οδηγίες παρασκευής

Κόβουμε το φιλέτο αρνιού σε μικρά κομμάτια.

Τα αλευρώνουμε και τα σοτάρουμε σε καυτό ελαιόλαδο.

Μόλις πάρουν χρώμα τα σβήνουμε με το κρασί.

Περιμένουμε να εξατμισθεί και προσθέτουμε το μέλι, το θυμάρι, αλάτι και πιπέρι.

Σ' ένα δεύτερο τηγάνι σοτάρουμε τις πιπεριές και τα καρότα και μόλις μαλακώσουν, ρίχνουμε μέσα και τις ταλιατέλες.

Σερβίρουμε κατά βούληση κι αν θέλουμε γαρνίρουμε μ' ένα κλαδάκι φρέσκο θυμάρι.

Καλή μας όρεξη!


Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.