Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Λαχταριστή και εύκολη σαλάτα για όλες τις ώρες Σε ένα πιάτο βάζετε 2 φύλλα από τη λόλα και από πάνω γαρνίρετε τη σαλάτα.Ανακατέψτε το αβοκάντο, το γκρέιπφρουτ.Προσθέστε το κόκκινο πιπέρι, αλάτι. Ανακατέψτε το ελαιόλαδο και χυμό λάιμ και σερβίρετε.Απαιτούμενος χρόνος:15 λεπτά