Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C στον αέρα. Κόβουμε τα μπουτάκια σε 3-4 κομμάτια το κάθε ένα. Ετοιμάζουμε τη σάλτσα τεριγιάκι. Με ένα μαχαίρι καθαρίζουμε τα κλωναράκια του δεντρολίβανου και αφήνουμε μόνο μια φουντίτσα με φυλλαράκια στην άκρη. Με ένα ψαλίδι κάνουμε μυτερή...