Σουβλάκια κοτόπουλου με σάλτσα τεριγιάκι

Σουβλάκια κοτόπουλου με σάλτσα τεριγιάκι

Από την ιστοσελίδα
https://akispetretzikis.com/el/
Συγγραφέας
Άκης Πετρετζίκης
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C στον αέρα. Κόβουμε τα μπουτάκια σε 3-4 κομμάτια το κάθε ένα. Ετοιμάζουμε τη σάλτσα τεριγιάκι. Με ένα μαχαίρι καθαρίζουμε τα κλωναράκια του δεντρολίβανου και αφήνουμε μόνο μια φουντίτσα με φυλλαράκια στην άκρη. Με ένα ψαλίδι κάνουμε μυτερή...