Σπεντζοφάι με κεφτέδες και τρεις διαφορετικές ντομάτες

Σπεντζοφάι με κεφτέδες και τρεις διαφορετικές ντομάτες

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ντίνα Νικολάου
Σε ένα μεγάλο μπολ βάζετε τα δύο είδη κιμά και ζυμώνετε με τα χέρια για 1-2 λεπτά, μέχρι να αναμιχθούν καλά. Προσθέτετε τη φρυγανιά, το αβγό, το νερό, το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι και ζυμώνετε ξανά, μέχρι να πάρετε ένα ομοιόμορφο μίγμα.Σκεπάζετε το μπολ με μεμβράνη και το...