Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Ξεπαγώνουμε τις γαρίδες,τις βράζουμε σε αλατισμένο νερό με το ξύδι για 15 – 20 λεπτά, στην συνέχεια τις καθαρίζουμε αλλά αφήνουμε το κεφάλι. Χαράζουμε με μαχαίρι ελαφρώς την σάρκα τους και με μια οδοντογλυφίδα αφαιρούμε το εντεράκι που έχουν στην μέση.Για την σος κοκτέιλ:...