Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Πλένετε και καθαρίζετε καλά τα καρότα. Κόβετε τις άκρες. Κατόπιν τα κόβετε σε ροδέλες. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνετε το φρέσκο βούτυρο και το ελαιόλαδο. Μόλις ζεσταθούν καλά ρίχνετε μέσα τα καρότα, τα πασπαλίζετε με το κύμινο, λίγο πιπέρι και αλάτι.Τα σοτάρετε...