Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Για το σπιτικό φύλλο αέρος για μπουγάτσα, βάζουμε τα τέσσερα πρώτα υλικά, αλεύρι-αλάτι-φυτίνη και νερό, μέσα στον κάδο του μίξερ και με το γάντζο χτυπάμε τη ζύμη για περίπου 20΄σε χαμηλή ταχύτητα πάντα. Όταν το μπολ του μίξερ καθαρίσει από αλεύρι και όλα τα υλικά μαζευτούν σε...