Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Πλένουμε τα μανταρίνια, τα ξεφλουδίζουμε και τα στύβουμε, κρατάμε τον χυμό τους και βάζουμε τις φλούδες σε κατσαρόλα με νερό να τις σκεπάζει, τις βράζουμε για περίπου 10 λεπτά, τις βγάζουμε και τις βάζουμε να στραγγίξουν. Τις αλέθουμε στο μπλέντερ. Διαλύουμε το μπέικιν πάουντερ...