Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Προθερμαίνετε το φούρνο στους 175° C στον αέρα. Θα χρειαστείτε ένα ταψί ορθογώνιο 39 Χ 26 εκατοστά. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αλουμινένιο ταψάκι μιας χρήσης περίπου στις ίδιες διαστάσεις. Βήμα 2 Απλώνετε στη βάση και τα τοιχώματα ένα μεγάλο κομμάτι αντικολλητικό...