Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Για την προετοιμασία του βακαλάου, είναι πολύ σημαντικό να το ξαρμυρίσετε πρώτα. Για τον λόγο αυτό βάλτε τον μπακαλιαρο στο νερό και να τον τοποθετήστε στο ψυγείο. Αφήστε το για 2-3 ημέρες και αλλάξτε το νερό 3 φορές την ημέρα. Εάν θέλετε μπορείτε να αγοράσετε μερικούς φρέσκους ...