Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Μέχρι να ετοιμάσετε τα υπόλοιπα λαχανικά, βάζετε τις μελιτζάνες σε ένα σουρωτήρι, τις αλατίζετε και τις αφήνετε να κατεβάσουν το νερό τους. Βήμα 2 Τις ξεπλένετε και τις στύβετε να στραγγίσουν καλά. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200° C.Βήμα 3 Βάζετε το κρέας με το μισό...