Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Σε ένα πυρέξ κανονικό στρώνουμε την βάση του με τα μπισκότα σοκολάτας, και το αφήνουμε στην άκρη Σε ένα μπολ αδειάζουμε μέσα την πρώτη κρέμα ζαχαροπλαστικής, ρίχνουμε μέσα 400ml γάλα και χτυπάμε με το μιξερ για να φτιάξουμε την κρέμα λεια και αφρατη. Μόλις η κρέμα είναι έτοιμη...