Για να πετύχει το κέικ πρέπει το αλεύρι να είναι κοσκινισμένο και ο φούρνος καλά προθερμασμένος. Μην να ανοίγετε πολλές φορές το φούρνο κατά τη διάρκεια του ψησίματος και ελέγχετε τη διαδικασία τοποθετώντας ένα μαχαίρι στο κέντρο της φόρμας.
Βάλτε σε ένα μπολ το βούτυρο με την καστανή ζάχαρη και τα αβγά και ανακατέψτε τα.Προσθέστε το γάλα, τη βανιλίνη, την κανέλα και μετά ρίξτε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, την ινδική καρύδα και τις νιφάδες βρώμης.Με ένα κουτάλι μοιράστε το μίγμα σε ένα αντικολλητικό ταψί...