Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
μαγειρέματος Γυρίστε τη ζύμη από το κουτί πάνω σε ελαφρώς αλευρωμένη επιφάνεια. Αφήστε να ξεκουραστεί και να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου – περίπου 30 λεπτά.Βράστε και όταν είναι αρκετά δροσερές ξεφλουδίστε τις πατάτες. Κόψτε σε πολύ μικρά κομμάτια και αφήστε τα στην...