Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 50ο C. Βάζετε σε μπολ τη Μαγιά Στιγμής ΓΙΩΤΗΣ με τη μισή ζάχαρη, ζεσταίνετε το γάλα να γίνει χλιαρό και το ρίχνετε στη μαγιά. Ανακατεύετε να διαλυθεί και αφήνετε το προζύμι να αφρίσει και να φουσκώσει.Βάζετε στο μίξερ τους γάντζους και ρίχνετε στον...