Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 160° Cστον αέρα. Χτυπάτε στο μίξερ το βούτυρο με τη Μαύρη Ζάχαρη FYTRO μέχρι να ομογενοποιηθούν. Προσθέτετε τα αβγά, τη βανίλια και μετά τη Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ σε δόσεις.Βουτυρώνετε ελαφρώς τις θήκες από ένα ειδικό ταψάκι μάφιν με δώδεκα θήκες και...