Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Ξεπλένετε και στεγνώνετε με απορροφητικό χαρτί το κρέας και κάνετε με ένα κοφτερό μαχαιράκι μπόλικες βαθιές χαρακιές στο ψαχνό. Βήμα 2 Χτυπάτε στο μπλέντερ ή το πολυμίξερ τα φύλλα δάφνης με τη σκόνη σκόρδου, τη ρίγανη, το δεντρολίβανο και το θυμάρι να γίνουν σκόνη.Βήμα 3...