Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Καθαρίζουμε τα μήλα , τα κόβουμε στα δύο , καθαρίζουμε και τα κουκούτσια του , τα πλένουμε , τα τοποθετούμε στην κατσαρόλα , συμπληρώνουμε το νερό και τα βράζουμε για 5 λεπτά. Μετά προσθέτουμε την ζάχαρη , τα γαρύφαλλα , την κανέλα και τα βράζουμε για άλλα 8 λεπτά. Σερβίρετε...