Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
συνταγής Για το αρνάκι: Βγάζετε το αρνί από το ψυγείο 1 ώρα πριν το μαγειρέψετε, για να έλθει σε θερμοκρασία δωματίου, το πλένετε και το ταμπονάρετε καλά με απορροφητικό χαρτί. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά προς δυνατή φωτιά, και σοτάρετε το κρεμμύδι,...