Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Κόβουμε το ψωμάκι στη μέση.
Σ' ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε το σπανάκι, την ψιλοκομμένη κόκκινη πιπεριάκαι τη φέτα.
Βάζουμε το μίγμα στο ένα μισό του ψωμιού.
Αλείφουμε το άλλο μισό με χούμους.
Ψήνουμε το σάντουιτς στη τοστιέρα για 2-3 λεπτά.
Σερβίρουμε με μία σαλάτα για να έχουμε ένα ολοκληρωμένο μικρό γεύμα.
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.