Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Μια πολύ ωραία συνταγή για να μαγειρέψουμε το μπρόκολο και να το απολαύσουμε. Με ρύζι, καρότο και λίγο τυρί, το αποτέλεσμα είναι θεσπέσιο! Μπορούμε να το φάμε είτε ως σαλάτα είτε ως κύριο πιάτο. Υλικά Συνταγής500 γραμμάρια ρύζι 1 μέτριο μπρόκολο 2 καρότα κομμένα σε λεπτές...