Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σοτάρετε τα πράσα σε μια κουταλιά ελαιόλαδο μέχρι να μαραθούν και τους προσθέτετε το μισό χυμό του ροδιού. Σιγοβράζετε για 4-5 λεπτά.Ανακατεύετε το αλεύρι με αλατοπίπερο και πασπαλίζετε τα κομμάτια του κρέατος, γυρίζοντάς τα για να αλευρωθούν από όλες τις πλευρές. Σε ένα βαθύ...