Για να πετύχει το κέικ πρέπει το αλεύρι να είναι κοσκινισμένο και ο φούρνος καλά προθερμασμένος. Μην να ανοίγετε πολλές φορές το φούρνο κατά τη διάρκεια του ψησίματος και ελέγχετε τη διαδικασία τοποθετώντας ένα μαχαίρι στο κέντρο της φόρμας.
Εξαιρετικό γλύκισμα με ιδιαίτερη γεύση καρύδας Για το κέικ Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα ασπράδια του αυγού και χτυπάμε για να κάνουμε τη μαρέγκα. Σε άλλο σκεύος ρίχνουμε τους κρόκους με τη ζάχαρη, ρίχνουμε το λάδι , το γάλα και...