Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της μαρινάδας και την απλώνουμε σε κάθε σημείο του κρέατος. Αφήνουμε το κρέας στο ψυγείο για 1-2 ώρες προτού το ψήσουμε. Αν οι μπριζόλες είναι λεπτές, τις ψήνουμε απευθείας από το ψυγείο. Με αυτόν τον τρόπο σιγουρευόμαστε ότι θα μείνουν ζουμερές. Αν...