Μεξικάνικες χοιρινές μπριζόλες με σάλτσα αβοκάντο

Μεξικάνικες χοιρινές μπριζόλες με σάλτσα αβοκάντο

Από την ιστοσελίδα
https://akispetretzikis.com/el/
Συγγραφέας
Άκης Πετρετζίκης
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της μαρινάδας και την απλώνουμε σε κάθε σημείο του κρέατος. Αφήνουμε το κρέας στο ψυγείο για 1-2 ώρες προτού το ψήσουμε. Αν οι μπριζόλες είναι λεπτές, τις ψήνουμε απευθείας από το ψυγείο. Με αυτόν τον τρόπο σιγουρευόμαστε ότι θα μείνουν ζουμερές. Αν...