Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βάζουμε στο μπολ του μίξερ το αραβοσιτέλαιο και το χτυπάμε με τη ζάχαρη.Στη συνέχεια προσθέτουμε, το χυμό πορτοκαλιού, το κονιάκ μέσα στο οποίο έχουμε διαλύσει τη σόδα, την κανέλα, το γαρύφαλλο, το ξύσμα πορτοκαλιού και τα χτυπάμε μέχρι να ενσωματωθούν καλά όλα τα υλικά.Στη...