Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Λαχταριστές πατάτες γιαχνί κατσαρόλας για για το μεσημεριανό σας Με ένα λεπτό μαχαιράκι καθαρίζουμε τις πατάτες, τις πλένουμε και τις κόβουμε σε λεπτές ροδέλες.Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο να κάψει και σοτάρουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο για 2-3 λεπτά.Στη συνέχεια...