Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Μαγειρεύουμε το ρύζι σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία.
Σουρώνουμε και το αφήνουμε να κρυώσει.
Πλένουμε και κόβουμε τις ντομάτες σε μικρούς κύβους.
Ψιλικόβουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια και το δυόσμο.
Σε ένα μπολ, βάζουμε μαζί το χυμό λεμονιού και το ελαιόλαδο.
Προοσθέτουμε το γιαούρτικαι ανακατεύουμε.
Ρίχνουμε το ρύζι και προσθέτουμε τα λαχανικά και το δυόσμο.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και σερβίρουμε.
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.