Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Για τις πιπεριές ψητές1oς τρόπος Λαδώνουμε τις πιπεριές ελαφρώς και τις ψήνουμε στη σχάρα ή στο ειδικό τηγάνι-σχάρα, μέχρι να μαυρίσουν από όλες τις πλευρές. Τις αποσύρουμε και τις διατηρούμε σκεπασμένες για λίγη ώρα. Αφαιρούμε τη φλούδα και τους σπόρους τους και τις διατηρούμε...