Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Αυτή η ζύμη για σπιτική πίτσα είναι η καλύτερη που έχω δοκιμάσει, πέραν του ότι είναι χιλιοδοκιμασμένη τόσο από την ίδια την Χριστίνα που μας την συστήνει όσο κι από την μαμά της εδώ και κάποιες δεκαετίες… Είναι απλούστατη και ετοιμάζεται ταχύτητα παρόλο που περιέχει φρέσκια...