Ζεστή κομπόστα αποξηραμένων φρούτων με κρέμα πορτοκάλι

Ζεστή κομπόστα αποξηραμένων φρούτων με κρέμα πορτοκάλι

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ηλίας Μαμαλάκης
Πρώτα ετοιμάζετε την κομπόστα: Σε μια κατσαρόλα ρίχνετε 4 νεροπότηρα νερό και το φέρνετε σε βρασμό. Βάζετε μέσα τα δύο φακελάκια τσάι και τα αφήνετε για 2-3 λεπτά. Τα αφαιρείτε και προσθέτετε τη ζάχαρη. Ξαναβάζετε το μίγμα να βράσει.Ρίχνετε μέσα τα δαμάσκηνα, τα ξερά βερίκοκα,...