Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Βάζετε τα σταφιδάκια σε ένα μπολάκι και τα ραντίζετε με το μπράντι. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 210° C.Βήμα 2 Βουτυρώνετε μια μακρόστενη ή στρογγυλή φόρμα με τρύπα και την αλευρώνετε. Αναμιγνύετε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ.Βήμα 3 Χτυπάτε με το μίξερ το βούτυρο με...