Ζελέ από σαμιώτικο κρασί φράουλες και μπανάνες

Ζελέ από σαμιώτικο κρασί φράουλες και μπανάνες

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ιωάννα Σταμούλου
Μουλιάζετε τη ζελατίνα για 5-6 λεπτά σε κρύο νερό. Ρίχνετε σε ένα κατσαρολάκι το νερό με τη ζάχαρη και το βάζετε στη φωτιά. Φτιάχνετε ένα σιρόπι στο οποίο προσθέτετε τη φλούδα του λεμονιού και το γλυκάνισο. Όταν πάρει την πρώτη βράση το σιρόπι προσθέτετε τους χυμούς του...