Ρεβυθοκεφτέδες με ταραμά και ντιπ από ταχίνι

Ρεβυθοκεφτέδες με ταραμά και ντιπ από ταχίνι

Από την ιστοσελίδα
https://www.argiro.gr/
Συγγραφέας
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
Για τους ρεβυθοκεφτέδες με ταραμά, τα ρεβύθια μπορεί να είναι περίσσευμα από προηγούμενο μαγείρεμα ή απλά νεροβρασμένα. Πρέπει όμως να είναι πολύ καλά στραγγισμένα.Τα βάζουμε σε ένα μπολ και τα λιώνουμε με πιρούνι ή με το χέρι. Στύβουμε καλά το μουλιασμένο ψωμί και το...