Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Αλατοπιπερώνετε τo ψαρονέφρι. Παίρνετε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι που μπαίνει και φούρνο και ζεσταίνετε μέσα το λάδι και το βούτυρο. Ρίχνετε το ψαρονέφρι και το ροδίζετε από όλες τις πλευρές σιγά σιγά, γυρίζοντάς το όποτε είναι απαραίτητο. Όταν ροδίσει από όλες τις μεριές...