Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Πεντανόστιμη ιδέα για το μεσημεριανό σας και ανοιξιάτικη Με άφθονο νερό πλένουμε καλά τις ντομάτες και τις πιπεριές. Κόβουμε μία λεπτή φέτα από τη μεριά των κοτσανιών και αδειάζουμε με ένα κουτάλι το εσωτερικό τους. Κρατάμε το εσωτερικό από τις ντομάτες και το...