Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Σε ένα μπολ ρίχνετε τη μπίρα κι αφού πέσει ο αφρός της ανακατεύετε μέσα τη μουστάρδα, το μέλι και μπόλικο χοντροαλεσμένο πιπέρι. Βάζετε το χοιρινό σας σε μπολ, το περιχύνετε με το μίγμα και το αφήνετε να μαριναριστεί στο ψυγείο για τουλάχιστον για 6 ώρες πριν το μαγείρεμα.