Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Photo credit: G. Drakopoulos Αφήνουμε το σπανάκι έξω να ξεπαγώσει και αφού έρθει στη θερμοκρασία περιβάλλοντος το στύβουμε καλά να φύγουν όλα τα υγρά του. Απλώνουμε τη σφολιάτα σε ένα ταψί και την τρυπάμε με ένα πιρούνι παντού. Ανάβουμε τον φούρνο στους 190ο C στον αέρα και όταν...