Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170° C. Κόβουμε σε κυβάκια τα μήλα. Τα βράζουμε σε λίγο νερό μαζί με τις σταφίδες και τα μπαχαρικά εκτός του αλατιού. Παράλληλα σε ένα κατσαρολάκι βράζουμε τη βρώμη σε νερό και προσθέτουμε το αλάτι. Όταν βράσουν αποσύρουμε από τη φωτιά. Βάζουμε...