Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Καθαρίζουμε και πλένουμε το ψάρι.Καθαρίζουμε και πλένουμε το ψάρι.Το βάζουμε σε ένα ταψί.Σοτάρουμε το κρεμμύδι με λάδι μέχρι να μαραθεί.Πλένουμε, ξεφλουδίζουμε, κόβουμε τις ντομάτες σε φέτες και τις προσθέτουμε στην κατσαρόλα με το ελαιόλαδο για να σοταριστούν.Αμέσως μετά...