Kεικ Κακάο Νηστίσιμο από το Αρχοντικό Δεληγιάννη Δημητσάνα

Kεικ Κακάο Νηστίσιμο από το Αρχοντικό Δεληγιάννη Δημητσάνα

Από την ιστοσελίδα
https://xrysoskoufaki.gr/
Συγγραφέας
Χρυσό Σκουφάκι
3/4 του φλιτζανιού ελαιόλαδο3 1/2 φλιτζάνια αλεύρι μαλακό3 κ.σ. κακάο2 φλιτζάνια ζάχαρη καστανή2 φλιτζάνια νερό2 βανίλιες3 κ.σ. μηλόξιδο1 κ.σ. κοφτή μαγειρική σόδα1 κγ. αλάτιλίγο ελαιόλαδο για την φόρμα ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Σε ένα μπολ κοσκινιζουμε το αλεύρι, το κακάο και τη σόδα....