Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200° C.2 Πλένουμε τα λαβράκια και τα στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας. Με ένα μαχαίρι χαράζουμε διαγωνίως τα ψάρια τρεις φορές και από τις δυο πλευρές.3 Αλατοπιπερώνουμε καλά τα λαβράκια εσωτερικά και εξωτερικά. Γεμίζουμε τις κοιλότητες με τις φέτες...